7 tipp, amivel növelheted a Youtube videóid nézettségét

Amikor új videóklipped jelenik meg, valószínűleg megosztod az ismerőseiddel, a zenekar rajongóival Facebookon. De ezzel túl sok új ember nem fog rád találni, hacsak nem követed a következő tippeket.

1. Releváns kulcsszavak, tag-ek 

A videód feltöltésekor megadhatsz tag-eket, kulcsszavakat, amik relevánsak a videóddal kapcsolatban. Milyen kulcsszavakkal fognak az emberek rákeresni a videódra? NE CSALJ! Sokan úgy próbálnak trükközni, hogy telenyomják mindenféle kulcsszóval, valójában ha nem releváns kulcsszavakat adsz meg, az csak ártani fog neked.

2. A videó leírásába is tegyél kulcsszavakat.

Minél több a szöveg a leírásban, annál jobb. A zenészek nevei, producer, stúdiófelvételek, felvétel helyszíne, rendező stb.

3. Használj feltűnő bélyegképet 

A videó bélyegképe az első, amit meglátnak az emberek, mielőtt a videóra kattintanak. Legyen érdekes, és feltűnő.

4. Az egész videót nézd végig.

És a rajongóid is kérd meg erre. A Youtube figyeli, hogy melyik videót nézik hosszabb ideig, azokat előrébb sorolja a keresőben, hiszen ezeket a videókat érdekesebbnek találják az emberek.

5. Időzítsd a megtekintéseket egyszerre 

Amint feltöltötted a videót, minél rövidebb alatt, minél több megtekintést kell elérned. A Youtube ezeket a videókat részesíti előnyben.

6. Kérd meg a rajongókat, követőket, hogy segítsenek

Kérd meg, hogy ne csak nézzék a videót, de osszák is meg, lájkolják, írjanak hozzászólásokat, iratkozzanak fel a csatornádra.

7. Figyeld az adatokat 

A Youtube fiókodban figyelni tudsz mindent, nem csak hogy hányan nézték meg a videóid, hanem azt is, hogy honnan jönnek a látogatók, és mennyi ideig nézték a videókat.

Nem szeretnél lemaradni az új blogbejegyzésekről? Iratkozz fel: 

E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy hírlevelet kapjak:
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*